عایق پلی یورتان چیست: عایق سرد نام دیگر این نوع عایق بوده و از بهترین مواد و عایق کاری سرد به شمار می آید. عایق پلی یورتان پلیمری از ایزوسیانات و ترکیب های هیدروژن دار بوده که وزن بسیار سبکی دارا می باشد. انتقال حرارتی این نوع عایق نسبت به هم رده های خود بسیار کمتر می باشد. در این مقاله قصد داریم تا درباره عایق پلی یورتان، مزیت ها و انواع آن آشنا می شوید. در صورتی که تمایل به خرید و بررسی قیمت عایق پلی یورتان دارید می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی ایران کایسا اقدام کنید.

آشنایی با عایق پلی یورتان

همانطور که در ابتدای این مقاله به آن پرداختیم، این نوع عایق پلیمری از ایزوسیانات و ترکیب هیدروژن دار می باشد که عایق مویرگی نداشته و رطوبت موجود در ساختمان ها باعث افزایش هدایت حرارتی آن نمی شود. این امر موجب شده تا از هدر رفتن انرژی در ساختمان ها جلوگیری شود. این عایق دارای دو نوع سلول بسته و باز بوده که سلول باز به دلیل وجود فضای خالی، پتانسیل جذب اصوات داشته و برای استفاده به عنوان عایق صوتی گزینه مناسبی می باشد. عایق سلول بسته برای عایق حرارتی مناسب بوده کره در انواع مختلفی تولید می شود.

فوم پلی یورتان

با انواع عایق پلی یورتان آشنا شوید!

فوم پلی یورتان در انواع مختلف تولید شده که هر نوع آن ویژگی و مشخصات مخصوص خود را دارد. در ادامه با انواع این نوع عایق با مشخصات آن آشنا می شوید. همراه ما باشید.

عایق پلی یورتان پاششی

برای استفاده از این نوع عایق لازم است تا سطح کار عاری از هر گونه گرد و غبار بوده و پس از آن مخلوط پلی یورتان را توسط دستگاه مخصوص بر روی محل مورد نظر می پاشند. ضخامت این عایق وابسته به تعداد دفعات پاشیدن این نوع فوم بر روی محل مورد نظر می باشد.
قابل ذکر است که به طور معمول ضخامت فوم روی سطح حداکثر 5 سانتی متر خواهد بود. فوم پاششی پلی یورتان در دو نوع باز و بسته بوده که نوع باز آن عایق صوتی و نوع بسته آن عایق حرارتی می باشد.

عایق پلی یورتان تزریقی

برای تولید این نوع عایق از دستگاه مخصوص استفاده کرده و برای سطوح صاف اما غیر قابل دسترس مورد استفاده قرار می گیرد.

عایق پلی یورتان لوله ای و نیم لوله

این نوع فوم برای استفاده برای لوله ها جهت عایق بندی گزینه ی بسیار مناسبی می باشد. بنابراین میزان عایق و ضخامت آن به اندازه های لوله بستگی دارد.

فوم پلی یورتان قیمت مناسب

مزایای استفاده از عایق پلی یورتان

  1. کاهش هدررفت انرژی
  2. عایق حرارتی و برودتی ساختمان
  3. عایق صوتی و جلوگیری از ورود صدا های مزاحم
  4. دوام و مقاومت بسیار بالا
  5. وزن بسیار سبک
  6. سرعت نصب بسیار بالا
  7. جلوگیری از رشد باکتری و قارچ ها
  8. مقاومت بالا در برابر اجسام سنگین

کاربرد عایق پلی یورتان چیست؟

این نوع عایق به دلیل نوع ساختاری که دارد توانسته جایگاه مناسبی در صنایع گوناگون داشته باشد. در ادامه ی این مقاله به انواع کاربرد های فوم پلی یورتان خواهیم پرداخت.

  • ساختمان سازی (عایق حرارتی و صوتی)
  • صنایع کشاورزی و دام
  • صنعت حمل و نقل (کشتی سازی، هواپیما سازی، خودرو سازی و غیره)
  • صنعت نفت و گاز و پتروشیمی
  • صنایع برودتی مانند عایق درب یخچال خانگی و صنعتی

عایق پوششی پلی یورتان

سخن نهایی

در این مقاله به توضیحی درباره عایق پلی یورتان چیست، مزیت و کاربرد های آن در صنایع مختلف پرداختیم. این فوم در انواع مختلف تولید شده که هر نوع از آن دارای ویژگی و مزیت هایی بوده که موجب شده تا بتوان در صنایع مختلف مورد استفاده قرار داد. شما می توانید برای خرید یا بررسی قیمت عایق پلی یورتان از طریق فروشگاه اینترنتی ایران کایسا اقدام کنید.