ما قصد داریم در این مقاله از سایت ایران کایسا برای شما مخاطبان عزیز مطالبی درباره خط تولید سود مایع، روش تولید سود مایع، خط تولید سود سوزآور و خط تولید سود پرک مطالبی قرار دهیم و همچنین اگر با ما همراه بوده اید مطالبی که درباره سود مایع چیست و چه کاربردی دارد گذاشته ایم را خوانده اید؛ پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

خط تولید سود مایع؛ روش تولید سود مایع:

خط تولید سود مایع از سلول های الکترولیز تشکیل شده و به این صورت می باشد که یک سری مخازن از آب نمک پر شده و بعد جریان مستقیم الکتریسیته به آن متصل می شود. این جریان برقی که متصل می شود سبب تجزیه شدن نمک می شود و در نهایت اتم های سدیم و کلر تولید می کند. همانطور که می دانیم یون سدیم مثبت می باشد پس جذب یون منفی هیدروکسید می شود و در نهایت سدیم هیدروکسید به دست می آید.

سود مایع(Liquid profit) دارای خلوص %50 است و برای حمل آن از مخازن و بونکر ها استفاده می شود البته باید این را در نظر داشته باشید برای ذخیره و فروش سود مایع برای جلوگیری از تماس با هوا و جذب گاز دی اکسید کربن و تغییر فرمول، از مخازن ویژه ای برای ذخیره آن استفاده می کنیم.

خط تولید سود پرک:

برای تولید سود پرک از سود مایع استفاده می شود و فرایند تولید آن به این صورت می باشد که در ابتدا سود مایع %50 توسط تانکر ها و مخازن مخصوصی که در بالا به آن اشاره کردیم به کارخانه هایی که سود پرک را تولید و عرضه می کنند منتقل می شود و سپس سود مایع طی فرایندی به سود پرک با خلوص %98-%99 تبدیل می شود.

خط تولید سود سوزآور:

سود سوزآور یا هیدروکسید ماده ای جامد و سفید رنگی می باشد که در دمای 1390 درجه سانتیگراد ذوب می شود. سود سوزآور حتی درغلظت متوسط هم موجب آسیب رساندن جدی به پوست می شود به همین دلیل است که به عنوان سود سوزآور(سود محرک) شناخته می شود که اکثرا به صورت خشک و جامد تولید می شود و نکته آخر این است که سود سوزآور جامد، با نام تجاری سود پرک قابل عرضه می باشد.

روش تولید سودپرک، سودسوزآور

مهم ترین شاخصه های سود مایع:

همانطور که می دانیم سود مایع یک مایع اسیدی و قلیایی، شیمیایی می باشد که در بازار با درصد خلوص 30 و 50 یافت می شود؛ حال می خواهیم به بررسی شاخصه های آن بپردازیم؛ همراه ما باشید:

  • این ماده سفید رنگ و شفاف می باشد و فاقد هر گونه بوی خاصی است.
  • این مایع اسیدی، به دلیل خورندگی و زایندگی ای که دارد باعث می شود در صنایع مختلف کاربرد زیادی را داشته باشد.
  • در حالت عادی این مایع پایدار می باشد اما با حل شدن با آب تغییر حالت داده و به حالت ناپایدار تبدیل می شود.
  • این مایع اسیدی با تماس با فلزات و آهن به سرعت واکنش داده و آن ها را در خود حل می کند.
  • این مایع اسیدی بخاطر خاصیت خورندگی، نباید به پوست بخورد و در صورت تماس با پوست انسان ضرر زیادی را به جای می گذارد.

فروش خط تولید سود مایع، پرک، سود سوزآور:

ما در این مقاله از سایت ایران کایسا سعی کردیم تمام مواردی که درباره خط تولید سود مایع، خط تولید سود سوزآور، خط تولید سود پرک و همچنین روش تولید سود مایع بود را توضیح دهیم، همچنین در مقالات گذشته آشنایی با سود مایع و کاربرد های آن را برای شما قرار دادیم. شما همچنین می توانید با مراجعه به سایت ایران کایسا پلیمرهای فوق مهندسی، پلیمر های مهندسی و پلیمرهای معمولی را خریداری کنید.