امروزه فروش مواد اکریلیک با توجه به کاربرد بالای آن بسیار رایج است. اسید اکریلیک مایعی بی رنگ، شفاف و مایل به آبی بوده که رایحه آن تند است. رزین اکریلیک از جمله مواد ترموپلاستیک بوده که از ترکیباتی همچون اسید اکریلیک تولید می‌شود و در انواع گوناگون در بازار موجود است. اسید اکریلیک به دلیل دارا بودن خاصیت منحصر به فرد در صنایع ساختمان‌سازی، پوشش، پلاستیک و … کاربرد دارد. از این رو خرید مواد اکریلیک برای افراد فعال در این صنایع نیاز است. شما در صورتی که قصد خرید آن‌ها را دارید توانسته با کارشناسان وبسایت ایران کایسا در ارتباط باشید.

مواد اکریلیک چیست؟

اسید اکریلیک مایعی همه کاره، شفاف، بی‌رنگ، خورنده و قابل اشتعال است که دارای بوی تند است. فرمول آن C3H4O2 بوده و با آب، الکل، اتر، بنزن، کلروفرم و استون قابل اختلاط است. اسید اکریلیک با ارزش است زیرا یک ماده واسطه شیمیایی بوده که به طور گسترده در تولید بسیاری از محصولات صنعتی و مصرفی استفاده می‌شود. از این رو خرید مواد اکریلیک برای رفع نیاز صنایع گوناگون نیاز است. مشخصات فیزیکی آن شامل موارد زیر است:

  • اسید اکریلیک یک مایع خورنده و بی رنگ با بوی تند است.
  • نقطه جوش: 141.0 درجه سانتی گراد
  • نقطه ذوب: 14.0 درجه سانتی گراد
  • نقطه اشتعال: 68 درجه سانتیگراد (لیوان باز)
  • چگالی بخار: 2.45
  • چگالی: 1.0511 در 20 درجه سانتی گراد
  • فشار بخار: 3.1 میلی متر جیوه در 20 درجه سانتی گراد.

خرید مواد اکریلیک

انواع رزین اکریلیک

رزین اکریلیک به گروهی از مواد ترموپلاستیک اطلاق می شود که از ترکیباتی مانند اسید اکریلیک یا اسید متاکریلیک به دست می آیند. پلی متیل متاکریلات، یکی از انواع سفت‌تر رزین اکریلیک، برای اولین بار در سال 1927 در آلمان به بازار آمد. شکل مشابهی به نام پلکسی گلاس در سال 1936 در ایالات متحده شروع به تولید کرد و به سرعت محبوبیت یافت. در ابتدا، این ماده برای کاربردهای صنعتی و خودروسازی تولید می‌شد، اما فروش مواد اکریلیک به سرعت برای بسیاری از کاربردهای معمولی مورد رایج شد.

محصولاتی که معمولاً با شیشه های بسیار شکننده ساخته می‌شدند به سرعت با اکریلیک ارزان‌تر و بادوام‌تر جایگزین شدند. در یک دسته‌بندی کلی رزین‌های اکریلیک را می‌توان به رزین اکریلیک پایه آب و مبتنی بر حلال طبقه‌بندی کرد. نوع مبتنی بر پایه آب به دو دسته رزین‌های اکریلیک امولسیونی (معلق در آب) و محلول در آب دسته‌بندی می‌شوند.

رزین‌های اکریلیک بر پایه آب

برای خرید مواد اکریلیک خوب است بدانید که رزین‌های امولسیونی در آب معلق و با آب رقیق می‌شوند. آن‌ها معمولاً دارای چند ماده کمکی مانند ضد کف، غلیظ کننده و امولسیفایر هستند. علاوه بر این، این رزین مقاومت شیمیایی کمتری نسبت به رزین اکریلیک حلال دارند. رزین مبتنی بر آب می‌توانند به راحتی در آب حل شوند، اما رزین مبتنی بر حلال در یک حلال خاص یا مخلوطی از حلال‌ها حل می‌شوند.

توانایی رزین در داشتن انواع پرکننده‌ها که به دلیل قدرت ترک خوردگی بالا به همراه خاصیت ارتجاعی مناسب آن را به ماده ای پایه برای ساخت محصولات دیگر تبدیل کرده است. به عنوان مثال در تولید عایق بتن، عایق رطوبتی پشت بام، ملات‌های ساختمانی، چسب کاشی، پوشش‌های انعطاف پذیر و عایق رطوبتی استفاده می‌شود و بر روی انواع گچ، سیمان، بتن و سایر بسترها، می توان از آن استفاده کرد. این رزین‌ها نسبت به رزین های اکریلیک حلال مقاومت شیمیایی کمتری دارند. برخی از ویژگی‌های آن به شرح زیر است:

  1. انعطاف پذیری بالا
  2. بدون تغییر رنگ در طول زمان
  3. چسبندگی بسیار بالا.

فروش مواد اکریلیک پایه آب در بسیاری از صنایع رایج است. آن‌ها سازگار با محیط زیست بوده و بنابراین جایگزین بسیار مناسبی برای بسیاری از رزین‌های مبتنی بر حلال هستند. این رزین در تولید رنگ صنعتی، ساختمانی، پوشش‌های چوبی و عایق رطوبتی ویژه، صنایع نساجی، صنایع چسب و کاغذ، صنایع ساختمانی، صنایع شوینده، صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع چرم و غیره کاربرد دارد.

اسید اکریلیکرزین‌های اکریلیک امولسیونی (لاتکس)

لاتکس یکی از رزین‌های اکریلیک امولسیونی هستند. لاتکس توانسته با تبخیر آب لایه‌های مقاوم و بادوام تولید کند. از مصارف لاتکس می‌توان به ساخت آکواریوم، صفحه نمایش گوشی موبایل، وان و … اشاره کرد که علاوه بر آن از مواد فوق در تولید رنگ‌ آکرولیک نیز استفاده می‌شود. در کل با خرید مواد اکریلیک لاتکس می‌توان در تهیه محصولاتی که نیاز به دوام و انعطاف پذیری بالایی دارند مانند ماسک، لاستیک و … استفاده کرد.

خرید مواد اکریلیک

به طور کلی در سال 2020، میزان فروش مواد اکریلیک در بازار جهانی به 603 تن رسید و به دلیل کاربرد بالای آن در صنعت رنگ و رزین دارای روند صعودی بوده است.  شما در صورتی که قصد خرید مواد اکریلیک را دارید، توانسته با کارشناسان وبسایت ایران کایسا در ارتباط باشید.