
تفلون صنعتی : امروزه کمتر پیش می آید که کسی نام تفلون را نشنیده باشد. تفلون صنعتی، یک نوع پلیمر بسیار کاربردی و با کیفیت است که، به یکی از شناخته شده ترین انواع پلیمر در جهان تبدیل شده است.
ما در این مطلب از وب سایت ایران کایسا تلاش داریم؛ تا شما را به طور کامل با تفلون صنعتی، تاریخچه کشف و استفاده از آن، انواع، خواص، ویژگی ها و کاربرد های آن آشنا کنیم.
همچنین، در مورد خرید پودر تفلون صنعتی و اطلاعاتی از این دست؛ دانش شما را درباره این پلیمر بی نظیر و قیمت پلی تترا فلوئورو اتیلن زیاد کنیم.
به نقل از ویکی پدیا:
پُلی تترافلوئورو اتیلن یا به اختصار PTFE یک فلوئوروپلیمر مصنوعی یا سنتتیک از تترافلوئورواتیلن است که کاربردهای بسیار فراوانی دارد. این ماده بیشتر با نام تجاری تفلون که متعلق به شرکت Chemours است شناخته میشود.
تفلون صنعتی چیست؟
پلی تترا فلوئورو اتیلن یا به اصطلاح شناخته شده تر تفلون که به اختصار به آن PTFE نیز گفته می شود، یک فلوئورپلیمر مصنوعی یا سنتتیک است. این پلیمر، توسط فرمول تفلون صنعتی ساخته می شود و کاربرد های بسیار فراوانی دارد.
این ماده که متعلق به شرکت Chemours است؛ با نام تجاری Syncolon نیزشناخته می شود.
به نوع خاصی از این ماده تفلون بکر (Virgin Teflon) می گویند. یعنی تفلون اصل است و هیچ مواد بازیافتی در تولید آن استفاده نشده است. زیرا برای تولید تفلون گاهی و برای درصد بسیار پایینی از مواد بازیافتی استفاده می شود تا به طبیعت نیز آسیب جدی وارد نشود.
تفلون بکر توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده و در صنایع داروسازی یا غذایی از آن استفاده زیادی می شود. فرمول شیمیایی تفلون صنعتی نیز در ویدئو پایین آورده شده است.
تاریخچه PTFE؛ کشف تفلون صنعتی بر اثر یک اتفاق!!
کشف پلیمر PTFE یا تفلون صنعتی برخلاف دیگر پلیمرها، بر حسب یک اتفاق ساده رقم خورد. داستان اختراع یا اکتشاف تفلون به این شکل بود که در سال 1938 در ایالت نیوجرسی، یک آزمایشگاه شروع به کار کرد.
یکی از شیمی دان های این آزمایشگاه، روی پلانکت «Roy J. Plunkett» بود. او در حال تحقیق، روی گاز های سرد کننده یخچال بود.
در یکی از روز های کاری، مشکلی پیش می آید که همه شیمی دان ها مجبور به ترک محل کار خود می شوند. وقتی روی پلانکت به همراه چند همکارش روز بعد به آزمایشگاه رفته و سراغ محفظه می روند، متوجه چیزی می شوند.
آنها فکر می کردند که محفظه پر از گاز خواهد بود؛ اما متوجه شدند که گاز، به صورت خود به خود، به یک ماده پلیمری سفید رنگ و پودری تبدیل شده است.
این سرآغاز پیدایش ایده ای بود که در نهایت، به ساخت و عرضه تفلون منجر شد. بهترین توصیف را از کشف و اختراع تفلون، خود مخترع آن دارد.
پلانکت در این باره می گوید:« صبح روز 6 آوریل 1938، دستیارم جک یکی از سیلندر های TFE را که روز گذشته از آن استفاده کرده بودیم را انتخاب و آماده کار کرده بود. اما وقتی دریچه را باز می کند، اتفاقی نمی افتد.
او پس از این اتفاق با من تماس گرفت و پرسید که آیا دیروز تمام گاز TFE را در روز قبل استفاده کردیم یا نه.
من به او گفتم که نه بخشی از گاز در سیلندر باقی ماند. سپس به آزمایشگاه رفتم و دوتایی سیلندر را چک کردیم. به جای گاز، با پودری سفید رنگ مواجه شدیم.
پس از آن به آزمایش روی این پلیمر پرداخت و ویژگی های آن را یکی یکی کشف کرد. در نهایت؛ به تولید ماده پلی تترا فلوئورو اتیلن یا PTFE در سطح زیاد منجر شد.
انواع مختلف تفلون صنعتی:
تا به اینجا، شما با تعریف تفلون صنعتی و تاریخچه آن آشنا شده اید. حال می خواهیم لیستی از انواع مختلف تفلون صنعتی را برای شما معرفی کنیم:
- PTFE خالص؛
- PTFE الیاف شیشه 15 %؛
- PTFE برنز 40%؛
- PTFE برنز 25%؛
- PTFE کربن 25%؛
- PTFE گرافیت 15%؛
- PTFE کربوگرافیت 35%؛
- پکینگ؛
- سایر تفلون های تقویت شده.
فروش اینترنتی و قیمت پلی تترا فلوئورو اتیلن (تفلون صنعتی):
اگر شما در تولید محصولات مختلف در کارخانه خود نیاز به خرید پودر تفلون داشته و قصد خرید آن را با قیمت مناسب و به صورت آنلاین دارید؛ می توانید خرید خود را در فروشگاه تخصصی پلاستیک و پلیمر ایران کایسا انجام دهید.
این شرکت، دارای انواع تفلون صنعتی می باشد. شما می توانید؛ تفلون صنعتی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، خریداری کنید.
تفلون صنعتی پلی اتیلن:
PE در ایران به صورت گسترده تولید می شود. از این رو یکی از ارزان ترین متریال ها می باشد. این ماده، دارای چگالی 1 gr/cm3 بوده است. همچنین؛ در برابر عوامل اسیدی مقاوم می باشد.
تفلون صنعتی پلی آمید:
PA 6 که به تفلون صنعتی ضدسایش نیز معروف است؛ در صنعت از آن برای ساخت قطعاتی استفاده می شود. این تفلون، باید در برابر سایش مقاوم باشند. این نوع، نسبت به قبلی سنگین تر بوده و دارای چگالی 1.2 gr/cm3 می باشد.
تفلون پی تی اف ای ( PTFE):
این نوع یکی از پرکاربردترین انواع روکش تفلون است . چگالی آن حدود 2.1 می باشد که بیشترین مقدار چگالی را دارد. برای بعضی از واشرهای PTFE که برای کارهای پزشکی و الکترونیکی نازک است؛ در زمان تراش باید از ابزارهای مخصوص استفاده شود.
این کار، موجب کاهش میزان پرت آن، در تعداد بالا می شود.
قیمت ورق تفلون صنعتی، در این نوع به دلیل داشتن مقاومت بالا در در برابر عوامل شیمیایی کمی بالاست.
تفلون ABS:
این نوع پلیمر ABS مهندسی مقاومت خوبی در برابر سایش دارد. میزان مقاومت سایشی آن ها در برابر پلی آمیدها کمتر است. در واقع این نوع پلی آمیدها جدای استفاده در تراشکاری، یک گزینه مناسب برای خرید پودر تفلون در فرزکاری محسوب می شوند.
تراشکاری تفلون های صنعتی:
میلگرد تفلون های صنعتی، از اولین مواد برای ساخت قطعات پلیمری در صنایع تراشکاری می باشند.
این نوع تراشکاری مزایای زیادی در مقایسه با تراشکاری فلزات دارد. از این رو خیلی از افراد به عنوان تولید کننده تفلون صنعتی در کرج، اصفهان، مشهد، تبریز و تهران کرده اند.
خیلی از صنعتگران و کارخانجات؛ به دلیل این که قطعات مورد خود را به وسیله ای پایین بودن قیمت تفلون تراشکاری می توانند به دست آورند، از طرفداران آن هستند.
ورق و پوشش تفلون چیست؟
این نوع ورق، به دلیل ویژگی های فوق العاده و قیمت پایین در مصارف گوناگون، از مهم ترین قطعات در صنعت است . از ویژگی های آن می توان به ضربه پذیری بالا، ضریب اصطکاک پایین، مقاومت در برابر حرارت و اسیدها اشاره کرد.
میلگرد تفلون، با دارا بودن ویژگی هایی چون نچسب بودن، مقاومت بالا در برابر حرارت بالا و قوی ترین اسیدها و حلال ها، از پلیمرهای پرکاربرد در صنعت است.
قیمت و فروش تفلون صنعتی:
شما برای خرید پودر تفلون این نوع پرکاربرد با ویژگی های منحصر به فرد می توانید به سایت ایران کایسا مراجعه کنید. این مرکز به عنوان یکی از بزرگ ترین مراکز تولید کننده تفلون در ایران می باشد.
شما در این سایت، از قیمت تفلون پلاستیک، تفلون تراشکاری، تفلون استخوانی و پوشش و روکش تفلون صنعتی مطلع می شوید.
خواص تفلون PTFE:
خواص فیزیکی و شیمیایی PTFE به 5 دسته تقسیم می شوند.
- خواص حرارتی؛
- فیزیکی و مکانیکی؛
- الکتریکی؛
- رفتار در برابر عوامل بیرونی؛
- خواص سطحی.
این خاصیت ها، تفلون صنعتی را به یکی از خواستنی ترین مواد اولیه برای تولید محصولات مختلف، تبدیل کرده است.

پودر میکرونیزه تفلون
ویژگی های تفلون:
به طور کلی؛ تفلون صنعتی PTFE، مقاومت شیمیایی بالایی در برابر اسید ها و باز ها دارد . همچنین؛ در ساخت قطعات نفت و گاز و پتروشیمی استفاده می شود.
تفلون ها، علاوه بر مقاومت بالا، دارای ویژگی های متنوع و کاربردی دیگری هستند؛ که در ادامه به 8 مورد آن می پردازیم:
- اصطکاک پایین: همیشه به محض اینکه صحبت از مقاومت بالا در برابر سایش می شود، اولین گزینه در ذهن افراد، تفلون است.
- سطح نچسب: امروزه در همه منازل یک ماهیتابه نچسب از جنس تفلون صنعتی وجود دارد.
- مقاوم نسبت به اشعه UV: این پلیمر در برابر اشعه UV بسیار مقاوم است.
- عدم حساسیت به رطوبت: شما می توانید از تفلون، به راحتی در محیط های مرطوب استفاده کنید و نگران خراب شدن آن نباشید.
- مقاومت دی الکتریک بالا: PTFE همچنین در برابر الکتریسیته و برق بسیار مقاوم است و عایق مناسبی است. این ویژگی، کاربرد این محصول را در صنایع الکتریکی و الکترونیکی افزایش می دهد.
- ترکیب با تقویت کننده های گوناگون: امروزه می توان تفلون را با مواد تقویت دهنده ترکیب و به محصولات با کیفیت تری دست پیدا کرد.
- تحمل حرارتی بالا: پلی تترا فلوئورو اتیلن، دارای تحمل حرارتی 200 تا 260 درجه سانتی گراد است.
- غیر سمی بودن: این ماده اصلا سمی نیست. همین موضوع باعث کاربرد زیاد آن در صنایع غذایی و داروسازی است.
قیمت تفلون صنعتی
برای کارخانه ها و تولیدی هایی که برای تولید محصولات خود به تفلون یا پورد تفلون نیاز دارند؛ یکی از معیار های مهم در خرید برایشان قیمت تفلون است.
قیمت تفلون صنعتی از این جهت مهم است که؛ تولید آنها باید برایشان به صرفه باشد تا بتوانند محصولات خود را با قیمتی مناسب تر در بازار عرضه کنند.
شما می توانید در سایت ایران کایسا، شما می توانید بروز ترین قیمت تفلون را بررسی و در صورت نیاز از همین سایت با بهترین و مناسب ترین قیمت خریداری کنید.
کاربرد ها پلیمر PTFE چیست؟
از پلاستیک های فوق مهندسی تفلون صنعتی، در صنعت غذا و نوشیدنی استفاده می شود.
بسیاری از قسمت ها و دستگاه های مختلف در خطوط تولید کارخانجات مثل گاید زنجیر، نوار مقاله، حمل کننده های بطری ها و قوطی ها، غلطک و… از تفلون صنعتی ساخته می شوند.
در خود پلاستیک برخی از محصولات نیز، از تفلون استفاده می شود و در این صنعت کاربرد فراوان دارد.
از دیگر کاربرد های این پلیمر، می توان به 5 مورد زیر اشاره کرد:
1)صنعت فولاد:
در صنعت فولاد از PTFE در تولید انواع یاطاقان، چرخ دنده، قطعات نورد آلومینیوم،بالت یا … استفاده می شوند.
2)صنعت نفت و گاز:
همانطور که گفته شد این پلیمر از مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد و واکنش های شیمیایی برخوردار است. همین باعث می شود که، تفلون صنعتی یا پودر تفلون در این صنعت نیز کاربرد فراوان داشته باشد.
3)صنعت خودروسازی:
انواع پلیمر های مختلف، در این صنعت کاربرد دارند.
پلیمر هایی مانند پلی یوراتان، PEEK ها یا ترکیبات اکستروژن. از PolyTetraFluoroEthylene به دلیل ضریب اصطکاک پایین، مقاومت شیمیایی، مقاومت حرارتی و خواص مکانیکی، در تولید رینگ ها و انژکتور ها استفاده می شود.
4)صنعت هوافضا:
لوله های PTFE به دلیل غیر اشتعال بودن و پایین بودن ضریب اصطکاک و تحمل درجه بالای حرارت و فشار در ساخت محصولات مربوط به صنعت هوافضا مانند لوله های لباس فضانوردان به کار می رود.
5)صنعت الکترونیک:
بدلیل اینکه تفلون صنعتی، مقاومت دی الکتریک بالایی دارد و عایق الکتریکی خوبی است، از آن در تولیدات مختلف صنعت الکترونیک استفاده می شود.
لوله های تفلون صنعتی
لوله های تفلونی یکی از محصولاتی است که به وسیله پلیمر PTFE ساخته می شود که در انواع و اقسام صنایع مختلف کاربرد دارند. یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین محصولات تفلونی هستند.
این لوله ها دارای خواصی همچون اصطکاک پایین، تحمل حرارت تا 260 درجه، مقاومت در برابر اسید و باز و ضربه پذیری بالای آن است که دلیلی بر محبوبیت و کیفیت بالای این محصول است.
خرید پودر تفلون صنعتی ارزان و مطمئن از سایت ایران کایسا
اگر شما برای تولید محصولات خود می خواهید از پلی تترا فلوئورو اتیلن استفاده کنید؛ می توانید بهترین پودر تفلون صنعتی را از فروشگاه آنلاین ایران کایسا خریداری کنید.
خرید شما در ایران کایسا، بدون واسطه و سریع انجام می گیرد. شما می توانید با خیال راحت از صرفه جویی در قیمت و زمان خرید خود را انجام دهید.
کارشناسان گروه کایسا با توجه به دانش و تجربه کاری خود، بهترین محصولات را با کیفیت تضمینی، برای شما در نظر می گیرند.
شما می توانید؛ در صورت ابهام یا مشکل، از مشاوره رایگان ایران کایسا درباره خرید پودر تفلون صنعتی استفاده کنید. ما به شما کمک خواهیم کرد؛ تا مشکل خود را برطرف کنید.
سوالات متداول
تفلون صنعتی چیست؟
یک فلوئورپلیمر مصنوعی یا سنتتیک است که توسط فرمول تفلون ساخته می شود و کاربرد های بسیار فراوانی دارد
پلیمر تفلون در صنعت خودرو سازی چه کاربردی دارد؟
انواع پلیمر های مختلف در این صنعت کاربرد دارند. پلیمر هایی مانند پلی یوراتان، PEEK ها یا ترکیبات اکستروژن. از PolyTetraFluoroEthylene به دلیل ضریب اصطکاک پایین، مقاومت شیمیایی و حرارتی و خواص خوب مکانیکی در تولید رینگ ها و انژکتور ها استفاده می شود.